Haza > Hírek > Tartalom
Irodai adattárolási tárolás -Táblázatos szekrények
May 11, 2017


A legfontosabb dolog, amikor az irodájára gondolsz, hogy nagy mennyiségű dokumentumot kell besorolni és tárolni. A szekrényrendszerünk a legjobb választás lehet a munkahelyen történő szervezéshez a termékeken belüli fájlok központi kezelésével.

Itt van a VMS termékek új megjelenése:

QQ 图片 20170412114505.jpg

A VMS oldalsó szekrény több helyet teremt a dokumentumok számára. A fiók kapacitása 45 kg. A teljes húzó fiókok könnyű hozzáférést biztosítanak. A biztonsági reteszelőrendszer egyszerre csak egy fiókot nyit meg.


QQ 图片 20170510174156.jpg

QQ 图片 20170510174156.jpg

A fiókok különböző szerkezeteinek kombinációja rugalmas funkciót alkot a rendszer számára, és szükség esetén könnyebben megtalálja az adott dokumentumot.

A VMS munkák kiváló hatása a gyártósorunkon alapul. Mérnökeink a tervezésre és a tesztelésre koncentrálnak. Munkatársaink elsődleges fontossággal vesznek minden részletet, és szakmai kontrollerünk a termékek minőségére koncentrál. Mindezek a folyamatok jó visszajelzést nyújtanak, és ez arra is késztet minket, hogy követjük ügyfeleink igényeit. A VMS munkák mindig olyan lehetőségekkel állnak készen, mint mindig.


Kapcsolódó Hírek