Haza > Hírek > Tartalom
A hatása az amerikai választási neked, nekünk
Nov 09, 2016

Megválasztott elnöke Donald Trump

Dolgozzunk együtt, akkor kezdődik a legsürgetőbb feladat a nemzet újjáépítésének és megújítása az amerikai álom. Töltöttem az egész életem, üzleti nézett kiaknázatlan projekteken és az emberek a világ minden tájáról. Éppen most, mit akarok részére-unk ország. Óriási potenciállal. Már ütött, hazánk olyan jól tudni óriási potenciállal. Ez lesz egy szép dolog. Minden egyes amerikai lehetőségük lesz ő életfeladatot felismerni. A elfelejtik a férfiak és a nők hazánk fognak megmaradni többé."

"Azt akarom mondani a nemzetközi közösség, hogy míg mi akarat mindig tesz Amerika érdeke az első, fogunk foglalkozni meglehetősen mindenki – mindenki. Minden ember és minden más nemzet. Arra törekszünk, hogy közös alapot, nem ellenséges. Partnerség, a nem konfliktus."

Fent van a választás, Donald Trump nyilatkozatát, mint tudod, az új elnök az amerikai lesz jelentős hatással a gazdaság és a gazdaság hosszú ideig ható. Különösen a különböző monetáris politika és a nemzetközi gazdasági politika más ország és a világ. Ma a készletek emelkedik, mert az amerikaiak választ új elnököt ma.

Sok elemzők megjósolni egy szerény nyereség a tőzsdei árfolyamok és egy erősebb dollár, ha Demokrata Hillary Clinton nyeri meg a választásokat. Ha Donald Trump elnökként, elemzők várják éles csökkenését a tőzsdei árfolyamokat és eszközök biztonságos menedéket költöznek. A real estate mogul és szórakoztató megígérte, hogy jelentős változtatásokat az Egyesült Államok kereskedelmi, adók és szabályozási gyakorlatok ha ő választják, és a bizonytalanság ez megteremtené a befektetők bajok. Ha Ön egy üzletember, aki a Kínából behozott, vagy üzletet a USD dollárt, ez lesz hatással van, így ez lesz egy nagy hatása van a külföldi kereskedelmi vállalkozások, hogy nekünk és Önöknek. Még akkor is, ha úgy tűnik, hogy nincs nem számít, te és én.

Gazdaságpolitikai kulcsszerepet játszott ez a választás. Eközben az amerikai gazdaság továbbra is a frustratingly lassú fellendülés a pénzügyi válság. Nos hogyan kell kezelni a változások?

A kínai gyártó, aIrodabútor, szekrények, iratszekrény, stb, ez nem kétséges, hogy tennünk kell valamit az instabil problémák elkerülése érdekében történik. Ez ugyanaz az Ön számára, ha az importőr, különösen az adó növelése, a behoz-ból Kína. Ez nem lesz olyan jó neked.

Azonkívül miatt a lényeges változó, különösen a növekedés, a hideg hengerelt lemez, tehát a termékek, mint példáuliratszekrények, szekrények, szekrények, a ár van valami változás, a termékek, mint amobil lábazatnem növeli túlságosan, kérjük lépjen kapcsolatba velünk, és erősítse meg a végső ár a megrendelés előtt.

Dolgozzunk együtt, szembe és leküzdeni a bizonytalan gazdasági feltételek részére a pillanat.

Kapcsolódó Hírek